Tuesday, December 8, 2009

snowy tinggal kenangan~~

arini 8/12/09..masuk arini dh 9 ari snowy tinggalkan aku...

sgt sedih ble teringatkn snowy...name manje die "owy"...

owy mati 30/11/2009 jam 7.45mln kt vet di upm..

shari sblum die mati die sakit ngn tbe2..

ktorg ingt die saje2 xnk jalan....

ble panggil2 die xlarat nk gerk...

so,esk kitorg pggl dr dtg umh tp dr ckp xleh bt ape kena anta vet kt upm bia die msk makanan..

ptg ari owy mati lebh kurg kul 4 ktorg smpai upm n owy msk wad...

kul 8 I received phone call and it sounds like this...

"hello miss izzati, sorry to inform you that your snowy has passed away at 7.45 pm"...

mse tu aku memg dh xtahan sgt2 nangis sepuas2 ati..

sedih memg xleh nk ckp...

spanjang mlm aku nangis smpai bengkak2 mate...


b4 mati owy yg sebelum ni memg masuk wad n discharge 18/11/09 sempt bermanje ngn aku sminngu lebih je.....dlm sminggu lebh ni la idup aku memg bertemankn owy je..

tido ngn owy tiap2 mlm...die sgt manje ble tdo die letak kpale ats tgn ak n sandar bdn die kt bdn aku...pg2 klu die bgn awl n aku time tu xbgn lg die duk diam je ats katil tu..ble aku bgn baru la die pn bgn n mntak makanan..


mase mule2 owy kuar wad sgt sedih tgk die coz jln pn x btul lg..jln senget2..

Dr kate die sakit saraf n telinga die x seimbg...

s0,tiap2 ari aku titis ubt kt telinga die....

dlm 3 ari lepas tu die dh ok dh bleh naek tangga....

time tu ble nmpk die dh improve ckit aku hepi sgt2...

die dh bleh gurau2 ngn si omey yg slame ni duk ajak die maen tp owy xlayan coz die xlarat...


mlm owy sakit tu kesian sgt2..

aku tido ngn die..

mlm tu aku xlena tdo coz owy slalu mcm terlompt2 die sakit..

die meow meow je..kesian sgt2...

tulg2 die jd kers tu yg sakit....

ble die x sakit br bleh tido time tu aku x gerk kuat2 tkt die terjage n rase sakit...

pg esk die still dlm keadaan same..

die dh xleh mkn sndri..

so aku n adik aku suap makanan dlm mulut die..

bg die minum....

sedihnye ble aku ingt time die sakit....


xsangke sekejap je owy bersame ngn kami...


owy kini tinggal kenangan..di usia yg baru 6 bulan 27 ari die dh xde...


3.5.09~30.11.09


There was an error in this gadget