Wednesday, February 17, 2010

sedih

semalam aku tau yg sorg kwn yg aku syg ni dh ade blog...so, aku bace la blog die...dlm blog die ade ckp pasal ayah die kena strok...yg aku sedih die x pnh cite kt aku pn..sedih ble kwn sdg bersedih tp kte xtau pape...cian die tanggung sedih sorg2..tp aku aku agak terkilan la ble die x bgtau aku pn..memg die jenis senyap n suke pendam sorg2..tp as kwn2 die, die ptt cerita la luah kt ktorg...skrg aku rase mcm sorg kwn yg sgt jahat..ble bce dlm blog die ckp pasal org laen idup sng mntk pape pn dpt n x pnh rase sush aku agk terase ckit..mcm ayat tu tuju kt aku je..huhu.
pape pn aku doakan ayah die cept sembuh n harap2 ble die ade masalah die cite kt aku n i'll try my best to help u!!

p/s:cite sedih so kaler pn sedih gk la ye...

1 comment:

warna.warni.hidup. said...

tak bleh blah la k.tie nih..tulisan pon sedih jugak

There was an error in this gadget