Saturday, November 12, 2011

dah boleh start excited yg melampau!

salam.hai.apa khabar semua. happy tak arini? hihi. sy happyyy sgt100000000x..muahahaha.

semalam mama call dari Mekah..mama jalan2 kat kedai ternampak kain lace yg cantik...so mama call cakap dia nak beli untuk kahwin nanti...hihihi

apa lagi??gembira bagai la dengar brita tu...gembira sebab mcm ayah dah dapat confirm tarikh yang sesuai..sebelum ni ayah cakap ayah nak pikir tarikh dulu..almaklumlah ayah sy ni busy sgt2 yang amat2 mcm perdana menteri..hehehe.

tapi kalau lace macm sarat la pulak nak buat untuk nikah kan....asalnya plan nk tempah baju nikah je..baju untk reception nk sewa je....tapi nmpak mcm dh berubah plan la....dua2 pun tempah...

so, pasni dah boleh pikir step seterusnya untuk preparation la...yeeeeeeeeeeeehaaaaaaaaa! exciteddd! ;)

thanks for reading...;)

1 comment:

rahmah said...

ti, happy for you! jangan lupe jemput ktorang! :)

There was an error in this gadget