Sunday, June 26, 2011

birthday mama!

semalam 25 jun 2011 birthday mama yang ke dot dot dot...teka sendiri..hehe. sipi2 nk masuk 50an..
birthday mama thn ni kitorang celebrate kat Chinese Restaurant kat hotel Royal Bintang seremban ni la..mula2 ayah ajak pegi KL..mkn kat mane ntah..last2 cabut undi majority nk mkn dekat je sbb mlm... klu KL dekat sejam baru bleh mkn..klu Royal jalan kaki pun x sampai 5 minit..hehe. 

yang x bestnye kesian kat Amin (adik sy yg nom 5). die dh masuk asrama so ni first time celebrate birthday mama die xde.. yang lainnye, first time celebrate ngn family baru iaitu kakak iparku....huhu. harap2 thn depan time birthday mama ni ade family baru lagi..ngeh3...doa2 la yer..

ni ape yg kitorang makan. klu mkn chinese food, x sah la kan klu x mkn shark fin! tu yg penting..hehe.








kiri sekali ni yg panjang ni adik sy..yang kanan skali yg tak panjang sgt tu abg sy..sebelah die tu kakak ipar sy.



happy birthday Mama..semogapanjang umur, semoga sihat2 selalu, semoga Allah sentiasa melindungi and merahmati mama... semoga mama dapat tgk kitorg berjaya...Amin..



                                                         WE LOVE U MAMA!



No comments:

There was an error in this gadget