Friday, June 17, 2011

resultku 4#!

heehehe...lagi beberapa jam je nk dpt result...

dup dap dup dap...takutnye kan??? hihihi..

caye tak sy dpt 4#??? haaa...mestila tak kan???

alkisahnye..............sy mimpi dpt 4# tiga minggu yg lepas.....

hahhaha... mimpi biasenya terbalik....so, nantikan je la yer cik tie, result awk teruk punye...

mustahil la dapat 4#, nk dpt 3 pun sush kot LLB ni...

tambah2 lagi study seciput,senonet je...yg bnyk buat tahi mata and air liur basi je! hahaha...

pastu siap gilir2 lagi ngn rumet,.lepas die tido,sy tido, lepas sy tido, die tido...

tak pun kdg2 mcm ni..die tido, die mintak sy kejutkan, last2 sy pun tumpang 1 2 3 kaki..

die pun same gk 2x5 mcm tu...hahaha.

tapi die takpe la rumet sy tu budk DL....sy ni apela kan..hehe

bia la mcm mane pun,, papepun result yg dpt kite redha je la...

Allah dh letak rezeki masing2 kat mane2... btul x? ade org lgsung tak study pun dpt gempak..sbb ape?? sbb tu memg dh rezeki die....

so, good luck semua! jgn sedih2 klu x dpt elok..klu yg dpt elok tu Alhamdulillah..buat la kenduri kesyukuran sembelih lembu sekor ke kan? hehehe..over!

sama2 kita nantikan debaran.....TATA!



Ni la rumetku i.e sleeping beauty..hahhaa..

memg kami ni ditakdirkan bersame kot..time graduation pun sebelah2 je...kih3.

hmm...yg paling up dlm pic ni sebenarnye yg tgh2 tu,...hahaha. tapi takpe la..TATA!

No comments:

There was an error in this gadget