Monday, June 6, 2011

"Never let the fear of striking out, keep you from playing the game."

Sam's dad in the Cinderella Story cakap mcm ni.. (ni ape yg sy gooogle la)...sbb x ingat pun cite tu mcm mane...

tapii pape pun sangat2 suka quote ni!

jangan takut dengan cabaran atau dugaan yg dilalui dlm ape jua perkara yg korang tgh buat..

beranikan diri buat, jangan takut, jgn putus asa!

and jgn takut try something new..korg akn dapat experience baru..ape yg ade kite cube ok? =)







teringat mase awal2 masuk LLB..letih yg sgt2 , tak biase buat keje banyak, class smpai malam, assignent bertimbun2, presentation bnyk boleh kate every week kena present...
sebabkan ni asyik sakit (asyik2 muke ni je yg muncul kat PK uitm tu muke ni jugak yg asyik ade kat DEMC), sebb tak tahan nangis je, asyk pikir nk quit je time tu... mcm2 lagi pikir, rase mcm xleh nak pegi jauh je ngn LLb, rase mcm xleh tahan la, mcm rase akan fail la semue ade..
tapi, kuatkan jugak semangat smpai keje banyak pun dah rase mcm biase..
and sekarang, dah tak sangka dh habis part 1 LLb..tinggal 1 sem je lagi..
hooraaayyy!!!

tak sabar nk kawen..hahahahaha

so, Never let the fear of striking out, keep you from playing the game everyone! =)

No comments:

There was an error in this gadget