Sunday, July 10, 2011

Alhamdulillah, menang hadiah hampir 9k dari pameran pengantin anjuran urban vibe!

salam. ingat tak hari tu, entry sy yg bertajuk "apa yang membuatkan sy join online contest pameran pengantin tu? ingat kan? masa tu sy ckp kan yg sy teringin join contest yg menguji pengetahuan pasangan terhadap pasangan dia..hehe. akhirnya, memang betul, time final semalam, memang tu la ujian dia.. memang suka sgt2 dlm hati, tapi bimbang jugak sbb kitorang tak prepare apa2...

tapi Alhamdulillah, tak sangka jawapan kitorang tepat dgn apa yg dia tanya..kira memg masing2 dah kenal masing la..haha. sebenarnya tu atas nasib la..ada jugak yg sy tak tau..nasib dpt soalan yg boleh membantu..time umum hadiah tu mcm x caye dia kata tempat pertama pasangan "D". lupa nak ckp, time ujian tu kitorang jadi group D sebab time like2 tu kitorang dpt tempat keempat...

best2 and happy sgt2...yang tak sangka lagi kitorang mampu buat walaupun kitorang ni malu giler klu hal2 mcm ni..terutama cinta hatiku yang sgt sporting semalam..dia maintain cool mcm takda perasaan kat atas pentas tu..sampai host yg perempuan tu asyik menyakat dia je..hehe.

terima kasih pameran pengantin anjuran urban vibe..urban vibe memang best! crew2 diorang pun best baik sgt2! klu tak sebab diorang, mesti tak merasa join contest mcm ni...

disebabkan dpt nom satu, kami pilih hadiah dulu... kami pilih set bilik tidur dari roxxi bernilai RM6999 and outdoor photoshoot dari eddie-photovideo.com bernilai RM1500. best kan?hehe.





dalam paper bag yg kitorang dapat, ada apple ni..apple memg sinonim dgn snow white. tema pameran pengantin kali ni "mirror mirror on the wall", so sbb tu dpt apple! apple ni disalut dgn choc oleh Moi chocolat warisan muda.

thanks for reading kwn2 yg baik hati! :)

p/s: klu dapat upload pic time ujian atas pentas tu lagi best tp takda.. korang yang bakal kawen dah pergi ke? klu belum hari ni last..bnyk sgt promotion yg best...klu belum nak kawen pun bleh pergi ambik mood kawen..hehehe

5 comments:

asnizaziz said...

tahniah ye ti..happy for u..da tetap tarikh kenduri?

~miss tie~ said...

thanks As..belum lagi.hehe. as punya jasa jugak ni...

FadzMeera said...

wah bestnya...thniah ya :)

~miss tie~ said...

thanks FadzMeera...=).

..m@m@ T0meLL.. said...

bestnye..tahniah :)

There was an error in this gadget