Friday, July 8, 2011

cara nak top up credits dalam waktu terdesak!

pernah tak tengah2 malam sedang2 korang tengah bergayut tiba2 credit korang habis? yang lagi teruk pernah tak tengah2 orang bergaduh dengan boyfriend tengah2 malam, credit habis. tak settle lagi problem, nak cakap lagi dgn boyfriend, tak sempat mintak maaf tapi nak pergi top up dah tak boleh sebab takda orang jual tgh2 malam. kecuali 7E tapi xkan nak kuar malam2 kan? sekarang dah ada cara mudah...


kini, korang boleh top up bila2 masa and kat mana2 je dgn hotlink iChannels!

With #HotlinkIChannels, u can top-up whenever, wherever!u can now top up while surfing the net, on your mobile phone, or even at ATMs!

nak tau lagi? With #HotlinkIChannels, klik kat sini!

No comments:

There was an error in this gadget