Wednesday, July 27, 2011

wordless wednesday tu apa?

salam rabu kepada semua...

wordless wednesday tu apa?
sy selalu sgt nampak bila blogwalking ade blogger punye entry sebelum tajuk die, die tulis
wordless wednesday..
pernah jugak tertanya2 tapi tak pernah tepikir nk google..
so, arini tbe2 rajinkan diri meng-google pasal wordless wednesday ni..
barulah tau apa tu wordless wednesday...

apakan daya, sy budak baru blajar and even blog ni dh wujud since end of 2009, baru sebulan dua ni je yang minat betul2 dtg berblogging ni...
kira baru nak belajar merangkak la ni...huhuuhu.

kepada blogger2 baru atau yang still xtau wordless wednesday ni apa, meh nak citer,...

wordless wednesday ni ialah bila setiap hari rabu bloggers boleh buat post tanpa apa2 celoteh...senyap je...bia gambar je yang menceritakan segalanya...so, bila rabu, post gambar je, dari gambar tu la pembaca boleh baca apa yang korang cuba sampaikan...lebih kurang mcm dlm gambar kat bawah ni...



tak paham lagi?? korang pegi kat sini...pahamkan kat situ yer...

selamat menjadikan hari2 rabu anda sebagai hari yang senyap tanpa kata, biar gambar yang menceritakan segalanya...cewah...hehehhe.

thanks for reading yer.........;)

No comments:

There was an error in this gadget