Wednesday, July 13, 2011

KANTOI ;)

setiap 12 haribulan tiap2 bulan, sy ngan cinta hati sy akan wish kitorang punye ulangtahun couple.sebenarnya bukan ulangtahun sgt la tapi "ulangbulan"..hehe.  semalam 12.julai 2011.so, kitorang dah 4 tahun, 10 bulan couple. selalunya berlumba2 la nak wish. 

tapi semalam, cinta hati sy ni call pukul 12 mlm lebih untuk wish mcm biase la. lepas tu dia tanya sy yang sy tak ingat kan hari ni dah 12 haribulan kalau dia tak call. dia cakap lagi sy makin lama makin lupa benda ni. pastu sy kata la, "eh, tak la memg tunggu masa nak call je". dia tanya lagi, "betul ke?". so sy kata, betul la, mana boleh lupa benda ni (padahal memang lupa pun, memg tak ingat tarikh pun). kiranya dia dah caye la yg sy tak lupa.

tiba2 pagi dalam pukul 11 dia call. dia cakap "arini 13 julai la, ingatkan 12 julai". sy pun kata "eh??" and sy pun gelak besar.... hahahahaha. pastu dia cakap nampak sgt semalam (pagi pukul 12 a.m sebenarnya) time dia call tu sy memang lupa.....jadi, terpaksa la mengaku yang sebenarnya memg lupa....hahahaa.

KANTOI!!!

  sorry syg!  

2 comments:

Tauke Budu said...

haha kantoi terang terangan...
haha...

~miss tie~ said...

hehehe...akibat menipu..

There was an error in this gadget